Hvilke herrestrømper skal det være til forretningsmødet?

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan man ser ud, når man skal til et forretningsmøde. Du er nok også vant til, at du selv tager det fine jakkesæt på, hvis du skal til et stort møde. Det er ikke engang noget, som der er nogen, der behøves at sige til dig. Det er bare som om, at det er en uskreven regel, at man selvfølgelig tager pænt tøj på, når man skal til et forretningsmøde. Men har du nogensinde tænkt over, om du også tager de rigtige strømper på? Det kan du måske blive klogere på i denne artikel.

Hvad er de rigtige strømper?

Men hvad er det så, der afgør, om man står med de rigtige herrestrømper i hånden? Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at du vælger nogle strømper, der er rimelig neutrale i det. I dag er det næsten en trend, at man vælger at gå med strømper med en masse sjove figurer og tegninger på. De er også meget sjove, men det er nok ikke lige dem, du skal vælge, når du skal til et forretningsmøde. Det er nok bedst, at du vælger nogle strømper, der bare er helt sorte.

 

Hvilke krav kan der ellers være?

Det er naturligvis også vigtigt, at dine fødder ikke kommer til at lugte under mødet. Det kan godt være, at der ikke er nogen, der kommer til at sige noget, men det kan stadig være med til at sprede en akavet stemning, du måske kan undgå, hvis du vælger de rigtige strømper. Det er nemlig vigtigt, at du har nogle strømper, som dine fødder kan ånde i. På den måde undgår du, at dine fødder får det for varmt og kommer til at svede. Så skal du ikke være nervøs for, om du kan klare dig igennem et møde uden at få sure tæer.